Agenda

Eemnes  december 2019

Op 1 januari vindt de inmiddels traditionele nieuwjaarsduik weer plaats op het terrein van onze ijsclub,

dit gaat echter onder 1 voorwaarde niet door enwel “als de baan is dicht gevroren”

Dit festijn wordt georganiseerd door KPJ Eemnes

 

 

 

Eemnes, september 2019

Beste en trouwe leden van IJsclub “De Vaart”,

Helaas konden wij in de afgelopen winterperiode de ijsbaan niet open doen, om weer eens ouderwets lekker te schaatsen. Met weemoed denkt het bestuur terug aan die tijden die wij in het verleden hebben meegemaakt. Schaatsliefhebbers uit Eemnes en omstreken, konden dan bij ons terecht om gezellig met elkaar te genieten van datgene wat onze ijsclub te bieden had. Het was altijd heel gezellig en de sfeer prima, het leek net of iedereen wat vriendelijker voor elkaar was. Op die momenten was je als ijsclubbestuur trots, op datgene wat wij met z’n allen (bestuursleden en vrijwilligers) hadden gepresteerd, om een en ander mogelijk te maken.

Echter wij blijven ons inzetten, om de ijsbaan voor het komende seizoen weer winterklaar te maken. De spreuk “hoop verloren alles verloren” is voor ons niet van toepassing, eens komt het goed met het ijs. Om toch uit de kosten te komen, de normale kosten lopen gewoon door bij wel ijs of geen ijs, willen wij u vriendelijk vragen om toch de contributie te voldoen.

U heeft een automatische incasso afgegeven. Rond 1 november wordt het bedrag van uw rekening afgeschreven.

Vrijdag 22 november om 20.00 uur (inloop 19.30 uur) houden wij weer onze jaarlijkse ledenvergadering. Met de gemeente zijn wij in overleg met het mogelijk anders inrichten van de baan, waardoor ook in andere seizoenen van de baan gebruik gemaakt kan worden. Wij als bestuur hebben wel de eis neergelegd, dat tijdens de vorstperiode alles moet wijken voor datgene wat wij aan onze leden zijn verplicht, namelijk kunnen SCHAATSEN. Indien er ontwikkelingen zijn zullen deze in de vergadering worden medegedeeld en besproken. U / jij wordt van harte uitgenodigd om de vergadering bij te wonen.

Onder het motto “Samen vieren we de winst !” geeft Rabobank Amersfoort Eemland  een bedrag aan de verenigingen in hun werk gebied .Wij als ijsclub “De Vaart” hebben ons ook opgegeven.  Leden van onze vereniging die lid zijn van de Rabobank, kunnen van 27 september t/m 11 oktober stemmen uitbrengen op meerdere verenigingen,  ook op ijsclub “De Vaart” welke  wij natuurlijk van harte aan bevelen, onze doelstelling is verwoord in de aanvraag.

 

 

Afgelopen jaar hadden  706 leden hun contributie betaald, ook dit jaar weer een afname.  Wij begrijpen dat  door verhuizing en het ouder worden van de leden een aantal leden afvallen. Helaas komen  er weinig jongeren bij. Daarom willen wij u vragen de ijsclub onder de aandacht te brengen.  Nieuwe leden kunnen zich melden bij leden@ijsclubdevaart.nl .

Op de ledenvergadering is besloten  het aantal leden per gezin up-to-date te brengen. Standaard versturen wij 2 kaarten per gezin. Het lidmaatschap geldt voor ouders en  thuiswonende kinderen tot 18 jaar. Mocht u er meer nodig hebben dan kunt u  tijdens een ijsperiode extra kaarten in het clubhuis halen.

Wij vertrouwen erop dat er in het komende seizoen geschaatst kan worden.

Met vriendelijke groet,

Bestuursleden Eemnesser IJsclub “De Vaart” en de zeer gewaardeerde Vrijwilligers.